Träning v 35

Eh ja jag vet jag skriver inte mycket här i bloggen. Jag har full koll på detta och det är lite med mening faktiskt. Har ingen lust att skriva annat än om träningen för att komma ihåg. Resten rullar på men har lixom inte orken för att gå in här varje dag och uppdatera. Tråkigt kanske. Men så är det ialf.

Nåja tillbaka till ämnet. Förra veckan vecka 35 var det så klart träning igen. Jag ska sammanfatta. 

Tisdag: Uppvärmning 3 km löpband + ben+rumpa+mage
Torsdag: Uppvärmning 3 km löpband + armar + rygg+bröst + mage
Lördag: Uppvärmning 4 km löpband (wohoa äntligen lät mina knän mig att köra 4 km runda, o det på 29 min! + ben + rumpa+ mage
Söndag: Uppvärmning 4 km löpband (igen! ) + armar+rygg+bröst+mage

Ja ni ser att jag varierar alltså mellan dom två delarna av kroppen över och neder och kör varanatt pass. Det funkar bra och ger musklerna lite återhämtning. Igår körde jag ett pass till för att komma i fas denna vecka och köra träning Måndag-Onsdag-Fredag-Söndag istället för att köra flera dagar på raken som det blev förra veckan och veckorna innan det. Det känns bra och viktigt med en dags vila mellan passen. Sitter här med rejält ont i rumpa och lår efter gårdages benpass!

Har idag efter att ha sett Vetenskapens värld och dess dokumentär om fasta tänkt att jag ska testa det ett tag och se om det kan hjälpa mig med värken. I dokumentären så berättade dom att fasta verkar positivt på kroppen och att kroppen då börjar reparera cellerna istället för att producera nya (gå på högvarv), tänk så kan jag få mindre värk i min knasiga kropp? Drömmer ju fortfarande om att kunna springa utan att känna smärtan i knäna. Undrar hur långt jag skulle orka springa om det inte vore för dom…

Aja vad gäller stegen från förra veckan så tror jag att det ligger på bra nivå. Som vanligt dagsmålen är 10000 steg. Brukar inte vara svårt att nå…Nån dag har det varit lite dåligt väder och då har jag inte kommit upp till just 10 000. Nytt för denna vecka är dock att min far äntligen slagit till och köpt en Fitbit One så nu ”tävlar” vi mot varandra. Ehm nja jag tävlar inte med honom då han är en riktig promenerare. Jag satsar mer på min träning + vardags motion i form av mina 10 000 steg. Han däremot har kommit in i flow med 25000 steg per dag nu. Hua, nån som också vill vara i form inför beach 2013.

V35

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s