Problem…

Det har varit lite problem med bloggen, därmed ser det annorlunda ut här inne och så har jag inte uppdaterat på evigheters evigheter. Det borde alltså komma en uppdatering om min fina lilla kille som blev 8 månader för några dagar sedan och jag borde ha skrivit om min träning som förövrigt går superduper bra just nu men som sagt bloggen låg på is. Det var något script som orsakade jätteproblem så jag lät det ligga. Gick varken att gå in på låsta inlägg eller skriva nya inlägg så ja det va lite svårt att göra något åt det.

Men supporten på bästaste Binero hjälpte mig att fixa det som alltid. Tack bästa supporten! Inte för att ni läser va jag skriver här. Haha.

Otroligt nog va jag sugen på att skriva i bloggen idag. SÅ nej jag tänker inte ta bort den. Inte ännu, alldeles för mycket tankar i skallen ibland för att inte skriva. Vad skulle jag göra av allt som snurrar runt i min hjärna?!

Sitter och uppdaterar min iphone. Var i god tid som alltid. Men så sket sig hella nedladladdning si sådär 30 min in i installationen och allt fick påbörjas på nytt och nu står det 4 h kvar istället för 30 min som det gjorde i början. Självklart. Hela världen sitter ju och tankar ner samtidigt. Borde väl va klar innan jag ska gå och lägga mig.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s