Läser nån? och annat babbel…

Jag undrar om någon faktiskt går in hit och läser när jag skriver? Eller skriver jag bara för mig själv? Mja antar att det inte så intressant att gå in hit när jag aldrig uppdaterar. Men va vet jag? Är det någon läsare kvar här? Som går in och tittar efter om jag skrivit?

Nåja här sitter jag ialf ensam i soffan och väntar på att min kära man ska komma hem efter jobbet. Imorgon är han ledig och jag ska få en stund för mig själv. Jag ska gå på massage! Hua, köpte det genom groupon för säkert mer än ett halv år sedan och har inte utnyttjat det ännu, men imorgon så äntligen. Känns lite som en dröm som blir sann! Min kropp behöver verkligen lite knådning. Särskilt nu när vädret är lite pissigt och lederna värker.

På lördag ska vi på bröllop. Mitt första här i Sverige. Har varit på bröllop i Vitryssland men aldrig någonsin på något i Sverige och ja aldrig på något så stort, kommer vara runt 130 gäster eller något sådant på det här bröllopet (har för mig det var antalet), vilket är sjukt många tycker jag. Så ska bli spännande. Är mest nyfiken på brudens klänning! Ska bli så kul att se henne uppklädd till tänderna. Kommer säkert bli sentimental!

Idag var jag och sonen iväg och hälsade på kollegorna på jobbet. Träffade alla jag ville se. Va ju nån gång i början av sommaren som vi var där sist. Försökte föreställa mig hur det skulle vara att vara tillbaka och börja jobba igen. Blir nog bra den dag det är dags. Kontoret vi sitter i är verkligen fint. Man får lite bättre syn på det när man får lite distans från den. Fick också veta att ytterligare en av kollegorna ska bli pappa, denna i december. Helt otroligt, på vår avdelning kommer vi  vara 5 stycken med barn i samma ålder! Babyboom för både tjejerna och killarna. Så kul att vi alla kommer ha ungar som är jämngamla. W skötte sig exemplariskt som vanligt, han älskar när vi gör utflykter särskilt om han får utforska på egen hand. Vilket han självklart fick. Sen sov han gott på promenaden hem. Ah, kan gå promenader till och från jobbet nu sen vi flyttat!

Så här glad var jag på väg hem idag. 🙂

20130919

 

Annonser

4 reaktioner på ”Läser nån? och annat babbel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s