If you want me

Som jag har förälskat mig i denna underbara låt. Hur det kommer sig att jag aldrig hört den förut är ett under. Är alldeles lyrisk över att ha stött på den, för den hamnade direkt i min Heartmending lista med alla andra godingar som lugnar mitt inre. Älskar hur dom sjunger i olika tonlägen och hela melodiska sounden i låten. Så vackert.

 

Annonser

4 reaktioner på ”If you want me

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s