Fy fy fy

Fy skäms så dålig jag är på att komma in här och skriva några rader. Så jag tänkte jag drar en snabb recap av vad som hänt sen senast.

Nåja, för typ 2 veckor sedan snart var vi alltså på bröllop. Det var en sån där magisk vacker sådan att jag i princip mest var sentimental och grät grät grät. Ärligt trodde jag att lyssna på tal på ett bröllop blir tråkigt och långrandigt men ack så fel jag hade, var mest rörd till tårar eller skratt. Mungiporna mina värkte av all skratt under kvällen. Med respekt för dom nygiftas integration och möjliga ointresse av att pryda min blogg har jag inte tänkt posta några bilder mer än en på mig själv. Men det var verkligen en kväll man sent kommer att glömma. Även om jag inte riktigt helt 100 slappnade av och tänkte mycket på min kärleksunge som låg och sov hos farmor så var det en upplevelse jag tror blir svår att slå i bröllopsväg.

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-Zg4cQOwRmR4/Uk3VEAvFrAI/AAAAAAAAEKc/oRhQpTftsDA/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5930630549210508290″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 En printscreen av bilden jag hade på mobilen. Men den får duga. Ialf så va ju sonen hos sin farmor då den kvällen vi var på bröllop, han hade skött sig exemplariskt och det va inga problem med nattning eller något annat för den delen. Han sov gott när jag smög in i stugan runt halv fyra på morgonen. Vaknade självklart av att mamman dök upp mitt i natten, blev lite rädd, men lugnade sig direkt när jag pussade och sa så ja sov nu, han somnade om och jag somnade också bums. Men åh va det inte va piggt att vakna 3,5 timmar senare när han pigg vaknade klockan 8. Nåja, tog 2 dagar att återhämta sig sömnmässigt och sen va jag åter på banan. Som tur var ingen bakfylla som vanligt så jag var o tränade redan söndagen efter som vanligt.

Nåja det va den helgen, veckan efter, eller helgen efter var det firande av mammas födelsedag. Hon hade lagat massa god mat och bjudit oss och en väninna över. Jag bakade en megachokladtårta som alla åt upp med god aptit och härre gud så mätt man blev av den. Så mäktig så men otroligt god också, saftig och kolafylld.

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-VBlcjR-I4TM/Uk3Yc-iOuGI/AAAAAAAAELA/zopXMn_mydk/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5930634276651317346″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Måste verkligen köpa en form att ha tårtor i, fick lägga ner den i pajformen för att kunna ta med mig den till mor och far. Det blev en sjukt mysig kväll tillsammans, mycket god mat, och lillen satt med oss och åt lite av sådant vi åt med. Stora killen!

På söndagen samma helg alltså förra helgen firade jag och min man 1 år som gifta. Japp, fattar ni att det redan gått ett år? Det har det! Så fort tiden går! Snart firar lillen 1 år! Ialf så var det lite olägligt med att maken jobbade nätter osv, så vi bokade in vår dejt dagen efter istället. Bokade bort på Rice och dit åkte vi för att avnjuta deras asiatiska buffé. Kan verkligen rekommendera den! Under tiden var liten med mormor. Även denna gång, skötte han sig exemplariskt. Nattningen gick precis som om det vore någon av oss som gjorde det och ja vi kom hem till en sovande liten i sitt rum, och en mormor som satt och surfade på min mac.

[pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-B3lfCIcB-Io/Uk3Yh3CxgiI/AAAAAAAAELI/BBQusWRD9ys/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5930634360539677218″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Mycket mörk bild. Togs lite hastigt i mörkret då båda vi hade nästan slut på batteriet i telefonerna. Haha, typiskt när man ska ut för kvällen. Sen har ju iphone som bekant lite konstigt batteri, den dör om det är för kallt. Vilket min gjorde alltså.

Nåja, annars har denna vecka varit lugn, och vi har idag tex haft en del att göra. Vi sålde vår bil, efter att ha lagt ut den på blocket igår. Vilken grej blocket alltså, vi har sålt allt vi velat sälja där så fort! Det funkar verkligen, och det finns alltid folk som är redo att köpa ens grejer. Va det må vara. Men nu är den röda pärlan såld. Lite sorgligt men samtidigt skönt att slippa alla bilkostnader. Nu blir det att dela bil med mor och far, då vi bor så nära och det verkligen inte behövs två bilar då båda står en hel del, särskilt deras då som knappt körs längre då den mest kördes hem till oss tidigare. 🙂

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-CF22WRHdgP8/Uk3VGchxCeI/AAAAAAAAEKs/NnYtOiZC63Y/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5930630591030561250″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Hejdå röda faran. Vi kanske ses igen nån dag, tack för dessa 11 år som du varit i vår familj, och alla minnen.

Nåja det var en liten recap på allt och ingenting så att säga.

Idag pratade jag med min man om att jag inte bloggat på ett tag och han undrade varför. Han menade på att jag alltid skrivit och det har varit lite av mitt intresse. Sånt man inte får glömma av eller sluta med menade han bara för att man blivit förälder. Så jag ska försöka bättra mig. Lovar inget, men vi får se. 🙂

Nåja skriver ett annat inlägg om träningen och lite resultat.

Annonser

2 reaktioner på ”Fy fy fy

  1. Hehe. Nykter eller onykter barnfri kväll så väljer jag absolut att hämta dan därpå! Just för att man ska få slappna av ordentligt o sova ut om det råkar bli sent.

    Ica maxi har tårtkupor. Där köpte jag min. Typ 50 spänn. Ingenting! Bra investering 😉

    Gilla

  2. Hehe. Nykter eller onykter barnfri kväll så väljer jag absolut att hämta dan därpå! Just för att man ska få slappna av ordentligt o sova ut om det råkar bli sent.

    Ica maxi har tårtkupor. Där köpte jag min. Typ 50 spänn. Ingenting! Bra investering 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s