underBara Barn mässan 2013

Förra året denna tid besökte vi för första gången underBara Barn mässan, gravid som jag var så var vi inte där en lång stund men vi fick med oss en hel del bra saker. Hade jag då vetat att jag skulle behöva en hel del olika saker efterhand hade jag handlat mer. Men ja ja man visste inte mycket som gravid.

Så idag var vi på årets upplaga av mässan. Denna gång tillsammans med sonen. Vilket som ni förstår är första gången och väldigt roligt. Han var rättt nöjd hela tiden vi var där men vi åkte dit ungf när han brukar få mellis så vi fick stressa i honom lite banan och mellis då han började bli hungrig och ledsen.

Nåja va tyckte jag om årets upplaga av underBara Barn mässan? Ja, jag vet ärligt inte riktigt. Det var väl ungf som sist men jag hittade inte super mycket. Eller jag vet inte jag kanske snålade lite mer än sist. Vi fick dock med oss lite grejer hem som ni kan se nedan.

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-K-jHNNVkH0c/Uk8MRKEwSII/AAAAAAAAEMA/JF2CqraW-Dc/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5930972723171838082″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Allt detta ni ser ovan är alltså det som fanns i en goodiebag som man fick om man registrerade sig på en sida.

Nedan är det jag köpte. Mössorna och framförallt cupcakemössan, som jag velat köpa en sån länge!! Älskar tyget, så nu har W en egen cupcakemössa!! Sen hade Weleda utförsälning av sina babykits för 10 !!! kronor. Jag älskar deras zinksalva och har använt den på sonen sen han föddes när han blivit röd någonstans så jag köpte så klart så det finns!

 [pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-KhrHyRrfhSk/Uk8MP96SEGI/AAAAAAAAEL4/W69hqnrFlRM/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5930972702726819938″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ] [pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-zzcqqMG_kaM/Uk8MO3OoqRI/AAAAAAAAELw/EoTCpkljqgo/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5930972683753269522″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Sist men inte minst var vi och pratade med BeSafe anställda som ställde ut om bilbarnstolen som vi velat köpa. Det blev en BeSafe iZi Plus Dark Mood Indingo Sober Sport alltså en svart som ni kan se nedan vilket är nyaste bilbarnstolen från BeSafe och också en barnstol som är från 9kg upp till 25 kg alltså en stol att växa i den kan man ha bakåtvänt länge så det kändes som bäst för oss. Vi fick den tillsammans med tillbehörspaketet för ett bra pris tycker jag så nu är vi äntligen klara med den biten. Den borde komma nästa vecka och då får den installeras i bilen, babyskyddet ska göra nytta hos några kompisar istället så det blir skönt att slippa ha den liggandes i förrådet.

BeSafe iZi Plus Dark Mood Indigo/Sober Sport

Aja så var det med årets underBara Barn mässan. Nästa år ska vi tillbaka och då blir det nog mer liv i luckan skulle jag tro då sonen kommer vara över 1,5 år då och förmodligen kunna uppskatta leklandet där inne samt ballonger o annat skoj som finns men som så små bebisar som han är ännu inte riktigt uppskattar ännu.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s