Estoy tan emocionada de verte pronto…

Ja jag längtar med hela min kropp till Kuba. Landet med så otroligt mycket värme, som faktiskt inte bara kommer från solen utan från alla dess underbara människor som lever där. Alltid glada, alltid så otroligt positiva och sociala, trots att dom har det riktigt tufft många av dom. Många lever på existensminimum men kan trots det glädja sig av dom små sakerna i livet. Musiken, som rinner i deras blodådror, och som gör att dom alla kan röra sig till den som ingen annan, gammal som ung…

Jag vet att jag när jag kommer dit blir åter igen ledsen över hur det ser ut där och hur orättvist det är att folk måste leva i dessa förhållanden utan att kunna göra något åt det. Jag drömmer om att jag en dag ska få se landet där mina rötter är ifrån blomstra och komma tillbaka till liv. För just nu är den döende och det är så sorgligt, så ledsamt att se.
Sol, värme, strand, vänliga människor och missär.

Aja bort från det tråkiga nu, annars kommer jag att deppa ihop här medan jag skriver. Det är som det är får hoppas det en dag sker en förändring. Jag tänkte ialf på att det är dags att börja träna upp öronen att lyssna på spanska igen, det mest för att jag själv ska kunna prata obehindrat igen. Det är så det funkar för mig med språket. Om jag hör språket mycket under ett par veckor så är det inte heller några som helst problem för mig att prata spanska. Men om jag inte värmer upp innan tar det flera dagar för mig att komma in i det när jag väl är där. Märkte det då vi åkte 2002, jag sa inte mycket första 2 dagar sen släppte det. Förra året när faster var på besök hade jag förberett mig innan och hon var positivt överraskad över att jag var så inne på att prata spanska.

Bjuder på en låt som just nu är poppulär på Kuba och som även säkert spelats på nån radiostation här i Sverige med. Den gör mig glad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s