Hangover Part III, Afterearth, Now You See Me : Vad tycker jag om filmerna?

Jag har äntligen börjat hitta tid för mina intressen, särskilt efter att ha pratat om det med min man, att jag inte prioriterat mina intressen sen sonen föddes. Ändring. Försöker skriva mer och även göra mer sådant jag tycker är roligt.

Nåja ett av mina intressen som ni redan vet, ni som ialf följt mig länge är ju film. Jag älskar att se på film. Sen sonen föddes har detta intresset hamnat lite i kläm. Jag har inte prioriterat att se på filmer. När sonen är vaken är det svårt att klämma in filmtittande, men när han somnat för natten har vi nu försökt se några filmer! Hua, så mysigt det är!

Vi har ialf sett filmerna ni ser i rubrikerna och jag tänkte skriva några rader om vad vi tyckte om filmerna.

AfterEarth

Man blir lätt lurad av specialeffekterna när man ser trailer för denna film och tänker WOW, denna är säkert riktigt bra för konceptet låter lovande. Men, jag blev besviken på vad filmen verkligen gav en. 1h 40 min lång, och tur den inte var längre. Jag satt och gäspade många gånger igenom filmen och undrade när det skulle hända något spännande något som skulle få fart på filmen. Men tyvärr hände det inte. Det kunde blivit bra men föll platt i våra ögon. Will Smith brukade vara bättre på att välja filmer han va med i tidigare men nu vet jag inte längre. Han och hans son var inte alls något vidare i denna film. Jag skulle inte rekommendera nån att titta på den. Se när den visas på tv om några år. Lägg inte pengar på att se den tycker jag.

Hangover part IIIInnan jag börjar skriva om denna film måste jag lägga in att jag inte är någon större fan av The Hangover filmerna. Första var så där, andra skrattade jag åt mer men det är inte alls några favoritfilmer. Men, jag blev väldigt sugen att hyra denna film när jag såg den fanns ute nu. Sagt och gjort såg vi den en kväll och ja vad ska jag säga? Det är en typisk The Hangover anda igenom hela filmen, inte alls lika galen som första två föregångarna men helt klart underhållning tycker jag. Vet inte riktigt om jag tycker det verkar som detta är en finale som dom skriver i postern men ja det visar sig antar jag. Gillar man dom här galna männen ska man absolut se denna film. Vill man se en bra komedi är det helt klart en film som fyller syftet.
NowYouSeeMeRedan förra året nån gång när trailern för denna film kom ut blev jag väldigt nyfiken på den. Jag är ju lite av en sån som blir faschinerad av trollerikonster och hur det finns duktiga människor som klarar av att lura en så man knappt kan förstå hur det är möjligt att man blivit lurad. Så självklart ville jag se en film som handlade om 4 stycken duktiga, skickliga trollerimästare som utför dom konstigaste tricken. FBI jagar efter dom men lyckas aldrig komma ikapp detta gäng som hela tiden är ett steg före. Både jag och maken gillade filmen, dess snabba story som hela tiden överraskade och höll spänningen levande in i det sista. Sånt gillar jag. Inga klyschiga suck moment i filmen utan mest spänning och undran hur bär dom sig åt!? Kan varmt rekommendera denna film om man vill se något som håller en vaken!

 

Det var lite om filmerna vi sett på senast. Får se om jag håller upp det här med att srkiva lite om filmerna vi ser. Det var ju alldeles för länge sedan sist eller hur?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s