En avkopplande dag

Igår var det onsdag och det var inte vilken dag som helst utan det var min dag! Jag och maken kom överens om att jag fick göra exakt vad jag ville under dagen och fick en så kallad ”fridag” från sysslor hemma. Fick sovmorgon på morgonen och sen tränade jag,  såg på en kubansk film i soffan och gjorde mig i ordning för en kväll på stan med Alisa.

Vi träffades på stureplan, gick vidare till Vapiano, käkade en jätte god middag där och fortsatte sedan vidare till Park biografen för att se About time.

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-xNLM584CiIU/Ul-ibpD9z8I/AAAAAAAAEM8/ij_OpnQP0ro/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5935641429660258242″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ] [pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-gLNdpeIUvQI/Ul-iaeRBmRI/AAAAAAAAEM4/E8RIDYudtRE/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5935641409582373138″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Jag beställde en special med oxfilé och räkor, som smakade mumma! Känns lyxigt att äta ute, nu när man i nästan 10 mån inte varit ute så värst mycket och skämt bort sig med utemat. Men det var ju första gången för mig att gå på Vapiano. Måste säga att jag gillar konceptet. Mycket god mat, och det blev relativt billigt tycker jag!

Aja, vidare gick vi som sagt på bio, jag hade hämtat ut två förhandsvisningsbiljetter för att se About Time, så gratisbio blev det och så bra filmen var! Hade inte alls förväntat mig denna känslobergochdalbana som filmen tog oss på. Jag skrattade, jag grät, och jag fick rejäla tankeställare. Filmen handlar om livet… och får en att tänka till!

Trailern gör inte filmen fullt rättvisa. Men jag rekommenderar er att titta på denna! Den har premiär på fredag.

Nåja åkte hem fylld med känslor och väl hemma lyckades jag stjäla en puss av maken som var på väg att sova för natten. Imorse, vaknade jag och tog med mig sonen till vår säng och låg en bra stund och gosade tillsammans, hur mysigt som helst. Varje sådan stund ska man njuta av…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s