Muskler…

Jag tränar hårt varje dag numera. Eller ja det har nu blivit så denna vecka. 10de vecka nu med regelbunden träning tills denna vecka 4 pass i veckan men denna vecka som sagt har det blivit träning varje dag. Varvar cardio med styrketräning. Vissa dagar som igår var det bara cardio, idag blir det styrka igen. Låter bli styrketräningen varje dag då musklerna behöver sin återhämtning. Det känns super att se resultat. Som musklerna på armarna, börjar synas nu! 🙂 Sorry för fula bilden, men ehm, spegeln var lite kletig, jag lite trött efter träningen, ser ut att ha mörka ringar under ögonen. Kletet på spegeln är alltså sonens små handtryckningar mot spegeln när han tror att han kan ta på sig själv 🙂

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-r5hesAiadIo/UmD9FGdaTJI/AAAAAAAAENU/cqt6WW23Eps/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5936022572949458066″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Anledningen till träningen mer ofta är att det finns tid, jag tycker det är sjukt roligt och för att det börjar närma sig, det här med sol, strand och all inclusive. Min mage är inte vad den en gång varit, och jag vet att det kommer ta några månader till av hård träning innan jag ens kommer börja nöja mig men det är en bra bit på vägen.

Kosten är sen ett tag tillbaka lite mer LCHF än något annat men det har ätits pajer och andra godsaker under helgerna. Haha, finns saker att fira, och då äts det i denna familj.
Under veckorna är jag dock duktig med bra mat. Igår tex åt jag denna goda lunch. Hade ju en grej för halloumi när jag var gravid, och nu 9 mån efter är det lika gott.

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-2dPHANQfXU8/UmD9GuK2C3I/AAAAAAAAENc/goHArBIemIY/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5936022600788872050″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Dagens lunch blir gårdagens middag som är ungsgratinerad kycklingfilé med bacon och champinjoner med spenat. Megagott var det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s