Two letters for You!

Ni vet ju hur jag kan bli med nya låtar. Jag blir besatt. Nu, för ca en halv timma sedan eller lite mer kanske så stötte jag på en av Miley Cyrus nya låtar på skivan Bangerz. När det kommer en ny skiva brukar jag beta igenom hela skivan och lyssna på alla låtar. En gång. Två gånger för att se vilka låtar som urskiljer sig, och som kommer att bli geniala hits. Nåja, det var min första gång och jag lyssnade ner till låt nummer 10 på skivan (Deluxe version) och där är jag fast nu. Har spelat låten FU på repeat sen jag hörde den första gången. Den är riktigt bra måste jag säga. Älskar beaten, älskar enkelheten i texten, och refrängen.

Avgör själva! Men i mina öron blir denna en hit om hon nu väljer att släppa den som en singel. Vi får väl se. Borde nog fortsätta lyssna på resten av låtarna på skivan nu. Men vet ju hur jag är, kommer väl spela sönder denna kommande dagarna.

Säga vad man vill om Miley men en sak har hon och det är en riktigt fin röst. Sen hur man väljer få uppmärksamheten, är ju en annan sak. Men hon är ung och dum så det går säkert över 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s