Besökte vårdcentralen

Då jag uppdaterar efter kl 12 på natten skriver jag igår. Men igår hade jag alltså tid hos läkaren på vårdcentralen här i centrumet. Det blev en lång harang. Tog mig säkert, 1,5 timma att både träffa läkaren, lämna blodprover, gå till apoteket, hämta ut en jäkla massa mediciner och sen komma hem. Missade middagsovningen med sonen. Jag som älskar våra sova middag stunder.

Aja, det kändes som en bra grej att göra. Han styrkte ännu en gång att fibromyalgi nog inte var det jag har (ledproblemet) för han menade på att dom oftast har ömma muskler, inte leder. Jag har inte ömma muskler, jag har ont i mina leder. Så det går nog att ta bort. Dock vet man ju inte vad det är. Så vi fortsätter väl kolla. Bad om Borrelia prov denna gång. För den har ju aldrig tagits. Visst symptomen låter inte exakt som borrelia, men va vet man? Vi får väl se vad alla dessa prov säger. Antagligen ingenting, precis som sist.

Något jag fick denna gång, var dock utskriven medicin mot smärtan, dom dagar den är för mycket. Tack och lov inte så ofta. Smärtan har jag ju lärt mig leva med ganska bra. Men vissa veckor är den lite för närvarande och då blir det bra med lite smärtlindring.

Han tittade också på mina händer. Eksem av ngt slag sa han att jag hade. Fick utskriven starkare kortisonsalva, och en annan salva för att reparera huden. Skulle smörja hela tiden med reparerande salvan så det aldrig är torrt, starka kortisonen var bara till för 1-2 ggr per dag, i 4 veckor. Får väl se hur det går. Tårna är jobbigast just nu. Men tänker inte lägga upp en bild på hur dom ser ut. Bara äckligt!

Förresten en helt annan sak var att jag fick verkligen känna mig gammal idag. Läkaren jag fick besöka var yngre än mig! Ja, nu är man alltså där. Man är yngre än läkarna man blir behandlad av. Hua, vart tog ungdomen vägen?

20131023-002055.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s