Tripadvisor planerar

20131024-170521.jpg20131024-170551.jpg

Jag planerar för fullt i TripAdvisor vad som bör besökas i New York. Det är inte lätt att välja måste jag säga, för vi kommer inte spendera många dagar där och det är en hel del att klämma in på så kort tid. Dock, är det så att jag tänkt att vi inte får jäkta. Hinner man inte med vissa saker gör det inte så mycket, för jag har en känsla av att jag kommer vilja återvända till New York.

Så vi får helt enklet planera som så att vi får ta sightseeing och shopping. Inte för att jag tänkt shoppa mycket, men jag ska se om jag hittar något bra att köpa, kanske så julklapparna är klara. Vi får se vad jag hittar helt enkelt.

Om jag har några läsare som besökt New York, och har bra tips på var man tex ska äta eller vad man inte bör missa lämna en kommentar! Jag tar gärna emot tips. Nu är vi rätt många som ska iväg och det blir nog en hel del olika viljor att ta till sig men kommer nog gå fint ändå. Maken och ja vi vill gärna smaka på sånt där typiskt amerikanskt, feta burgare, pannkakor med sirap och blåbär, och en redig cheesecake, det sista har jag hittat en cheesecake bageri som jag bara måste besöka och köpa med mig några små cheesecakes för att smaka. Det såg så gott ut!! Eileen’s Special Cheesecake heter stället och här är en lånad bild från deras hemsida, visst blir man sugen? Särskilt då jag älskar cheesecake och lagar gärna sånna själv! Tänk att få inspireras! 🙂

Bilden nedan är lånad från: Eileen’s Special Cheesecake och det är alltså ägaren på bilden med massa små cheesecakes. Åh måste måste måste dit!

banner_img_4

 

Annonser

2 reaktioner på ”Tripadvisor planerar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s