Feber

Min lilla älskling har haft feber sen igår kväll. Det var nån gång runt 17 tiden vi upptäckte att han inte bara var gnällig utan stekhet. Tog tempen och såg att han har feber. Han åt sin middag och var pigg som vanligt, men varm, fick i sig lite alvedon innan vi la honom för natten.

När det var runt 00.20 eller så skulle vi gå och lägga oss och jag hörde honom vakna till lite i sin säng och kom då att tänka på att han ju lagt sig med feber eller ja alvedonet hjälpte att få bort den men ja ni fattar. Så jag tänkte bäst att kolla till honom. Går in i rummet och får ett par varma armar mot mig, lilla älsklingen var varm igen. Så vi bytte blöja och gav honom alvedon en gång till. Han somnade om och sov som vanligt sen till morgonen.

Frukost intogs, men efter det var det famnen som gällde nästan hela morgonen. Nu ligger han och sussar, men vi upptäckte att han som varit varm när han vaknade började svalna av sig själv, vi har inte gett mer alvedon, så det är väl kroppen som nu verkar släppa det där med febern.

Undrar varför han har fått feber. Inga symptom på förkylning då både näsa och hals verkar ok. Konstigt. Hoppas det inte är något speciellt. Han har en tand på vänster överkäke som ser ut att vara på väg. Men alla vårdsidor säger ju att feber och tänder inte har någon samband. Medan, många föräldrar säger att deras barn hade feber när tänderna kommit. Vad ska man tro på?

Oavsett vilket, tar jag tempen då och då på dagen och övervakar min lilla sötnos som blivit så kramig och sätter sig fast vid en nu. Hoppas detta går över fort!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s