Tredagarsfeber

Ni minns jag skrev att sonen hade feber i några dagar. Well vi fick svar på varför det inte fanns några andra symptom. Det var ju uppenbarligen tredagarsfeber han hade. Ikväll dök massa små utslag. Först märkte vi på halsen och ansiktet sen spred det sig på mage, rygg och benen. Det är på benen det var som märkligast, såg nästan ut som myggbett. Men på mage och rygg mest som små röda knott.

Vilka muskler han har sonen! Bild nr två ser det ut som att det är en biffig kille på. Hahaha. Jag är glad att det faktiskt kom utslag, för då fick vi ju det bekräftat och dessa försvinner ju av sig själva. Alltså kan vi pusta ut!


20131029-215721.jpg

20131029-215730.jpg

20131029-215739.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s