Väskorna klara

20131029-212937.jpg

Väskorna är packade och klara. Flyget går imorgon, första destination är New York. Jag har valt att låsa bloggen för utomstående och allmänheten, mest för att jag faktiskt funderat på det lite att kanske ha det så men också för att jag under resan ska veta vilka som kan läsa vad jag lägger ut här samt för säkerhetsskull med tanken på att vi kommer vara borta ett tag. Min mamma stannar hemma och hon är den som kommer att hålla till hemma hos oss så det är inte det att hemmet kommer va helt ensamt, hon ska ta hand om våra katter. Men ja mest allmänt för att jag är lite vidskeplig av mig.

Väskan till höger, den stora som ni ser på bild är alltså Williams väska. Japp, fattar ni hur stor den är? 25 kg och där ligger mest hans saker, hans resesäng, kudde, mat, kläder. Jag har dock delat upp kläderna till båda väskorna, samma med uv-kläderna osv för jag vill inte att han ska bli utan om en väska skulle bli sen eller försvinna.

Babyzen Yoyo är också med på resan som ni ser, så liten kompakt och smidig, hoppas vi får nytta av den på vår resa. Kanske inte i New York men förhoppningsvis i Mexico och Kuba.

Ringde till flygbolaget idag, och bokade basinett, korrade hur mycket väskan får väga då vi har 20 kg på oss var men till William fick man ta 5 kg extra. Så det var korrat med. Har små grejer kvar att packa ner i handbagaget, svarta väskan som ska ha mat till William, blöjor, all elektronik osv.

Helt ärligt är jag lite nervös över hur allt ska gå. Kontrollfreaken i mig ni vet. Men det får gå lite som det går. Jag är mentalt inställd på att ta fram all tålamod jag har och göra det bästa av denna resa. Det är trots allt sonens första!

Va gäller internetåtkomst har vi det nog en hel del i NY, sen också i Mexiko men sen när vi kommer till Kuba blir det snålt med det. Kanske att jag kan logga in mig nåt på hotellet i Varadero. Men inga garantier där. Då kanske jag ialf får internet tillgång igen när vi mellanlandat i Sheremetyevo Moskva.

Håll tummarna för oss och stay tuned. Har jag möjlighet uppdaterar jag lite med bilder från New York. Kameran kommer att garanterat gå varm. Nu tänker jag inte larva mig med att skämmas över att fota och vara turistig. Nu ska allt fångas!

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Väskorna klara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s