Dumma mig!

Har varit vaken sen klockan 6 imorse. Hua, dumma mig, som inte kan sova. Jag borde egentligen försöka sova så länge sonen inte vaknat, och det har han inte gjort ännu. Aja, det viktigaste är att maken får sova, då sonen är väldigt pappig tror jag han kommer spendera mest tid i pappas famn idag.

Klart jag inte kan sova. Det är ju alldeles för mycket som snurrar i skallen på mig. Som tex vad jag ska åka i. Sonens kläder tog jag fram redan igår. Mina egna till en viss del. Har svårt att bestämma mig över vad jag ska ha på mig då jag inte tar med mig så mycket varma kläder utan mest sommarkläder. Det finns inte mer plats i resväskorna att klämma in saker, så ja det gäller att ta något smart. Ska jag ta på mig en jacka eller ska jag bara ta min gråa fleece?

Måste också packa ner rakhyvel, nagelsax och lite annat smått plock. Samt måla naglarna. Det sista ska jag faktiskt göra med en gång. Så dags att avrunda här, och ta vara på tiden, snart vaknar liten och då drar denna dag igång!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s