Framme in The Big Apple

Igår kväll runt kl 21 lokal tid kom vi fram till lägenheten och mötte upp resten av familjen. Trötta efter en riktigt lång dag somnade vi direkt. Men vaknade av att William va vaken runt 4.30 alltså 9.30 svensk tid som vanligt. Men vi gick upp matade honom o somnade sen om.

Nu ligger vi i sängen och leker nyvakna. Klockan är 6.30 lokal tid o vi är pigga o redo för dagen!

Resan gick mycket bra! Bättre än väntat. William grät en liten kort stund på planet när vi försökte söva honom o han blev väckt av smällande toadörrar men till slut somnade han en bra stund i vår sele. Älskar den selen! Så bra! Annars var han mest glad och busig, folk som satt bredvid gullade med honom och han älskade uppmärksamheten samt få va i pappas famn så mycket.

Planet var försenat så vi spenderade 1,5 h extra på Arlanda. Men vi var bara 30 min sena vid ankomst.

Det bästa och smidigaste hanteringen jag upplevt hittils nånsin i alla mina resor var att anlända till USA med William! Wow! Vi kommer ut från planet o det är ett hav med folk vid customs och passkontrollen. Jag som stått i sådan kö för 2 år sedan när vi mellanlandade i NY på väg från Miami tänkte detta kommer ta sin tid! Typ 1 h minst! Men så står det personal där och ser att vi kommer med liten bebis och vinkar in oss öppnar upp avspärrningsbandet o ställer oss längst fram!!

Metervis med kö, flera flygplan fyllda kom samtidigt o där var vi längst fram på noll tid. Fick stämpel i passet, kommer till bagagen så ligger alla väskorna redan där! Hallå snacka om service! Så fort. På Arlanda får man vänta i evighet! Blev tillfrågade om va det va för mat vi hade i tullen jag förklarade att det bara är barnmat och dom sa,You are free to go, have a nice stay!

Så inte ens 20 min senare satt vi alla tre i en yellow cab på väg mot Manhattan! Älskar det här landet o hur allt bara funkar klockrent här!

Bjussar på några bilder!

20131031-064752.jpg
Vår kompakta barnvagn var det ingen som ens märkte eller sa nåt om. Den fick plats hur fint som helst!

20131031-064803.jpg

20131031-064818.jpg

20131031-064834.jpg

20131031-064851.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”Framme in The Big Apple

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s