Bestämt mig

Idag har jag funderat länge om datum för min återkomst på jobbet. Jag har velat länge och funderat fram och tillbaka på när jag borde börja jobba igen. Till saken hör att jag inte tänkte komma tillbaka heltid men halvtid. Alltså 50% vilket är 2,5 dagar i veckan. Jag har pratat med min chef om det skulle funka med 2 långa dagar eller 2 dagar på jobbet och en halvdag hemma och det verkade fungera, resterande 50% fortsätter jag alltså vara föräldraledig. Vi vill inte att sonen börjar på dagis tidigare än 1,5 år gammal. Sen får vi se om han skolas in i augusti eller om vi drar ut på det tills han är 2 år. Vi får se på vägen. Preliminärt är det tänkt augusti nästa år ialf. Men vi får se hur vi gör helt enkelt.

Nåja ialf ska sätta mig och maila min chef snart och berätta att jag kan återkomma till jobbet från 3 februari 2014. Hoppas det funkar bra att jag säger till nu och att det inte är nåt knas med massa månaders återkoppling innan jag börjar eller nåt. Men det känns ialf skönt att ha kommit till kritan och slagit slag i saken och bestämt. Fördelen i att man han en man som jobbar märkliga tider, kvällar och helger är att man förhoppningsvis kan göra så här som vi planerar.

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-n__s5ZuahEo/TsV4_HkJRMI/AAAAAAAADtA/zm98Mkf-7jo/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5676075931128120514″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Helt ärligt saknar jag inte ett dugg att jobba. Men, jag tror jag kommer tycka det är kul att jobba 2,5 dagar i veckan när jag väl börjar. Det är lixom optimalt om jag vill fortsätta spendera mycket tid med min lilla älskling och samtidigt få lite mer klirr i kassan samt inte göra av med alla våra fd-dagar. Jag har mycket närmare till jobbet idag också. 2 stationer bort. Skulle lätt kunna luncha eller ses med mina älsklingar på luncherna så nära är det. 🙂

Nåja det känns bra att bestämma sig. Lite nervöst. Bra nervöst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s