Fast

Känns som jag suttit fast här hemma hela veckan. Fastän jag faktiskt inte alls bara varit hemma hela tiden. Igår va vi utanför lgh första gången (bortsätt från att jag sprungit ut och handlat på Hemköp) för att åka till bvc, sen tog vi en promenad bort till City Gross och Decathlon och sen hem igen. Det blåste stormvindar kändes det som och mina bihålor mådde pyton. Jag blev ju förkyld nästan direkt efter att ha kommit hem. Snorig och hostig inte ont i halsen utan det va en sån snorförkylning. Sonen blev det med ca 1-2 dagar senare och nu är det alltså vi två sjuka här hemma. Han är snäll och pigg trots att snoret hängt ner till naveln men varit lite svårsövd efter resan. Eller han somnar som vanligt 20 men vaknar en timma senare för att sen vägra somna på 1-2 timmar. Inte så roliga kvällar med andra ord. Men snart ska han nog vända rätt på dygnet helt.

I alf så vill jag bli bra igen så jag kan börja träna snart. Känns som en evighet. Trodde också att jag efter all allinclusive mat skulle vara som ett berg när jag kom hem men nix pix. 500 gram mer vägde jag hemma, och när jag vägde mig 2 dagar senare så va jag tillbaka på samma vikt som när jag åkte. Haha, måste vara magsjukan som vi hade sista dagarna som tog ut allt överflöd som vi hade samlat på oss där. Efter Thailand hade jag ju gått upp typ 5 kg eller nåt om inte mer minns hur jag knappt fick på mig mina byxor när jag kom hem och skulle gå från klänningar till jeans. Men denna gång inget sånt. Åt som en häst på denna resa. Särskilt i New York, hjälp så mycket gott det fanns!!

Skulle mörda för att få en bit av dessa nedan. Älskade pannkakorna i USA. Kommer definitivt åka till NY fler gånger den saken är biff. Eventuellt åker vi på långweekend nåt igen och utan sonen. För den staden känns som man skulle vilja uppleva på tumanhand med maken. Nog för att sonen va helt galet underbar i just USA och New York, och det var inte ett dugg jobbigt att ha honom med sig just där, men ja man kunde inte riktigt röra sig fritt på kvällarna då han skulle nattas 20. Så man missade en del av kvällslivet där för man inte kunde vara ute varje kväll och lämna sonen till svärmor.

20131031-222047.jpg

Aja, som sagt tidigare, sugen på att börja träna, så nu håller vi tummarna för att förkylningen går över innan helgen är slut. Så jag kan gå och träna nåt innan veckan är slut. Annars vill jag ialf påbörja nästa med träning!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s