300 Rise of an Empire

Ni har väl inte missat trailern för uppföljaren till 300, som kommer i mars 2014, 300 Rise of an Empire ?? Har ni? Well se på den och njut! Jag ser fram emot den så himla mycket! Alldeles för länge sedan det gjordes en film i sådan tappning, och jag som älskade 300 och sett den säkert 5-6 gånger kommer att vara bänkad på bio när denna kommer till Sverige. Zach Snyder gör filmen och det säger ju redan en del bara att veta det. Han är den som gjorde första 300 samt nu senast är det han som gjorde Man of steel, som jag faktiskt gillade väldigt mycket också.

Man kommer sakna kung Lionidas i 300 Rise of an Empire men ja, vi vet ju att han dog i förra filmen. Så det verkar vara frugan som nu får ta över facklan och leda spartanerna vidare i kampen mot persiska riket. Undrar om det blir lika mycket tjaffs om att det inte stämmer överens med historia bakom osv, eller om folk tar det för vad det är, en film, med knasiga specialeffekter, som är byggd på en del av historian bakom men som inte på något sätt ska spegla det som varit och hänt på riktigt. Jag hoppas det kommer några klassiker ur denna film med. För ingen har väl glömt : Madness? This is Spartaaaaaa!!!

Enligt imdb så ska 300 Rise of an Empire väntas på biograferna runt 7 mars 2014 här i Sverige men det är nog inte helt skrivet i sten. Minns än idag hur jag såg 300 första gången på bio när jag pluggade i Gävle tillsammans med en killkompis. Helt sjukt va tiden går och va länge sedan det var nu, hela 7 år sedan! Känns inte alls som att den filmen är så gammal. Specialeffekterna håller än idag tycker jag.

Nån därute som ser fram emot 300 Rise of an Empire lika mycket som jag?

300 Rise of an Empire

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s