Första snön

Det yr utanför vårt fönster. Blötsnö. Synd att den är blöt hade varit mysigt om det kunde lägga sig i backen istället för att göra det halt och slaskigt. Blir nostalgisk och tänkte lite på förra vintern när det vräkte ner snö och jag i princip var insnöad hemma hela december på grund av att jag va stor som ett hus och hade ont i rygg så jag knappt orkade gå till ICA som låg 200 meter från vårt hus. Det var inte nådigt sista tiden, minns frihetskänslan när jag till slut köpte broddar till skorna och äntligen kände mig lite fri igen. Haha, blir fortfarande sentimental vid tanken på hur vi längtade till bebisen men samtidigt hoppades att han inte skulle få för sig att komma i december. Kan knappt fatta hur stor jag var. Magen var verkligen enorm.

[pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-hWWc78uBkZQ/UMnhq9s1XTI/AAAAAAAADtA/l_T7FEtoWwc/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5821432121586441522″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Se bara på bilden ovan. Denna togs alltså strax innan jul. Ja man va inte så sugen på att gå ut i halkan. Men det var en mysig vinter förra året. Jag hoppas innerligt vi får en vit jul i år. Med snö som ligger kvar och några minusgrader. Vill ju köra sonen i pulka!!

Nu ser jag förresten att det börjar se fluffigt ut utanför kanske landar lite trots allt? 0 gradigt ute nu, så håller tummarna!

Ikväll är det julfest med jobbet. Har inte jätte höga förväntningar men ska bli skoj att träffa alla igen! Håll till godo kanske slänger upp en bild eller två på hur jag såg ut ikväll samt nån från festen. Får se helt enkelt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s