Tillbaka på gymmet

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-_3xXKqgn1hU/Uqd–UycA6I/AAAAAAAAEOA/grlHZmNGSrA/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5955868641418019746″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Tillbaka på gymmet idag efter en alldeles för lång paus. Det var i slutet av oktober jag sist tränade och jag måste erkänna att det kändes i kroppen. Fast samtidigt kände jag mig fortsatt stark och hade orken att prestera minst lika bra som tidigare, dock tror jag att träningsvärken kommer visa hur pass mycket musklerna vant sig av det här med styrketräning och hantlar. Men det är okej. Dom behövde detta!

Ska försöka träna 2 gånger till i veckan, men får se hur mycket jag hinner med. Har väldigt mycket planerat denna vecka så det är inte mycket tid till övers. Först nu runt 22 fick jag tid att sätta mig och skriva idag. Kommer nog inte orka vara vaken så värst länge idag.

Har idag spenderat dagen med två mammor från min mammagrupp i Bromma där vi bodde tidigare. Jag har inte sett dom sen nån gång i september tror jag eller om det var slutet av augusti, men ialf så var det kul att ses och få se bebbarna som växt massor. Sonen sov inte så mycket på dagen då det var så mycket att göra så han däckade nog för natten så trött som han måste varit efter all aktivitet, bus och lek med dom andra barnen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s