Blev förvånad…

När jag tittade in hos Babyzens facebook sida och såg detta!

20131212-213243.jpg

Förvisso heter inte jag Nelayah, är ju bara smeknamn jag har på nätet men det var ialf jätte roligt att se dom hitta in till min lilla blogg och sen sprida det vidare. Så tacksamt!

Jag älskar vår Babyzen Yoyo, och är faktiskt med på deras utlottning som dom ska ha framöver. Det är den delen som man kan sätta på till små bebisar jag vill ha med. Så man har en komplett vagn från nyfödd till större. Det vi har idag är rekommenderad från 6 mån. Men nu släppte dom ju även en som ska va från 0 mån. Liggdel som är vänd mot en. Super!
Älskar när företag kommer med inovativa smarta lösningar som förenklar vardagen!

Annonser

2 reaktioner på ”Blev förvånad…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s