Ni har väl inte missat "The Visial Album"?

Beyonce

Nu måste jag skriva detta då jag i skrivande stund sitter och avnjuter just det som jag hoppas ni inte missat. Beyoncé kom med värsta överraskningen idag och släppte en helt annorlunda skiva, helt out of the blue, utan förvarning och inte vilken skiva som helst, det är en visuell skiva. Alltså en där hon inte bara ger sina fans den underbara musiken utan också inspelade videos till alla låtar. Hur sjukt är inte detta! Snacka om att slå alla på fingrarna och visa hur det ska göras när det ska göras rätt, och inovativt, i tiden och så 2013!

Om ni vill njuta av skivan och alla videos måste ni gå in på itunes och klicka hem den, för ynkla 149 kr. Så värt pengarna!

Jag har tagit igenom mig dom första två låtarna, både lyssnat och sen tittat på dom och har haft rysningar och ståpäls på armarna. Hur kan hon vara så jäkla bra? Hur kan man sjunga så vackert och hur fasiken hinner hon filma så många videos samtidigt som hon är ute på världsturné?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s