Nytt att pigga upp mig med!

Idag var jag och shoppade lite. Kände mig lite nere när jag vaknade. Börjar verkligen sakna solen. Aja tyckte mina naglar behövde lite nytt så jag köpte nytt base top coat, en ny nagelack jag tänker ha på julafton från IsaDoras holographic nails kollektion, samt fransk manikyrset. Tänkte testa och göra fransk manikyr själv nån dag framöver.

20131218-203621.jpg20131218-215406.jpg

 

Dessa hämtade jag hos svärmor då hon köpte dom till mig på grund av att dom jag köpte i NY försvann när hon skulle åka hem med dom, (vi fick inte plats med mer i våra väskor och skulle ju vidare), och ja hon hade lagt dom i handbagaget och i säkerhetskontrollen tog dessa ifrån henne. Så tråkigt men hon köpte dessa två istället som är alltså samma doft som jag köpte i NY. Älskar Love Spell. Alltså jag smälter så gott den doftar.

20131218-215413.jpg

Här är alltså det jag fick med mig hem från kicks idag. Eller nja nesessären köpte jag faktiskt på Åhléns tillsammans med shampoo från John Frieda som jag förut alltid användt och bytte ut nån gång i slutet av augusti och misstänker nu att det kanske är den som utvecklade allergin på fingrarna. Så jag går tillbaka till John Frieda så får vi se om det gör någon skillnad på mina utslag.

Köpte som ni ser också en borste. Ska testa att göra små grejer med den, prova ialf. Kanske på nån nagel. 🙂


20131218-215423.jpg

Här är vad jag har från IsaDora så långt va gäller deras nagellack. Gillar verkligen alla jag provat så långt, torkar så fort, och håller relativt länge. Ska fortsätta samla och variera :).

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s