Äldre

Har inte uppdaterat på några dagar och det har ju varit lite att stå i. Först fyllde maken år så vi firade med att ha familjen på besök, tårta presenter osv.

Igår var det min tur att fira. Jag fyllde 28 år. Hua. Tar emot att skriva det, 28 år gammal är man redan. Känns som nyss jag var 18 år och det har redan gått 10 år! Var hos mor o far och firade tillsammans. Blev en mysig dag. Solen sken på morgonen och min trollunge är ju som en liten sol han också så det var verkligen speciellt på ett annat sätt att nu vara mamma. Första födelsedagen med en liten som grattar med pappa.

20131224-114546.jpg

20131224-114611.jpg

Fick finfina presenter också, klocka från pappa (fick den tidigare) Michael Kors, min favvo! Tar aldrig av mig den. Mamma skickade med mig en slant till NY som jag handlade massa fint för på Victoria Secret, och igår fick jag också presentkort på H&M, vilket jag också fick av svärföräldrarna, ett par snygga o bra lurar fick jag av maken & sonen och av Angelica fick jag en start-kit till spritsning! Ska provbaka nåt fint till nyårsfirandet!

Tacksam över allt fint! Tack alla för alla gratulationer! 2 år kvar till 30!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s