Nyårsfirande!

Igår kväll hade vi bokat med mor och far att fira Nyår tillsammans hemma hos oss. Det vart en mysig kväll med super god mat och nyårsklappar. I Vitryssland/Ryssland är det på nyår som ”tomten” kommer med klappar så vi har liksom behållt den traditionen att ge varandra klappar efter tolvslaget. Innan så åt vi en 3 rätters middag som sagt som vi bjöd på och den bestod av förrätt i form av hummer, varmrätt i form av oxfilé med kantarell/champinjonssås och hasselbackspotatis, första året som vi lyckades med oxfilén så pass bra som vi gjorde den var himmelsk god, till efterrätt hade jag bakat vår favvo chokladkaka med fudge som även den höll vad den alltid brukar lova. Alla var super nöjda med maten och vi var himla glada när kvällen var över att allt hade gått så smidigt som det hade gjort!

20140101-131200.jpg

20140101-131210.jpg

Fudgetarta

Sonen var bara med till strax efter 20, öppnade sina nyårsklappar i pyjamas och var så trött att han slocknade utan att vakna av fyrverkerierna utanför. Vi hade näst intill privat uppvisning från vår balkong då vi har restaurang i närheten där det firades av en hel massa människor som sen gick ut vid 12slaget och lyste upp himlen med enorma och fina raketer i säkert en kvart. Kissarna var inomhus i hallen och där hördes det knappt något. Älskar vår nya lägenhet, det märks att allt är nytt, isoleringen i huset är KANON, jag hör aldrig grannarna och inte heller mycket utifrån så det hördes som sagt knappt in i lägenheten där det inte finns fönster.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s