Nyårsklapp

En av klapparna som jag fick förra året var denna bok. Jag ska absolut fortsätta göra cupcakes & det är kul med nya recept! Ska dock försöka hålla mig till att baka mindre storlek än dom jag bakade sist. Blir lite väl maffigt med bauta cupcakes.

20140102-113743.jpg

Nästa projekt som redan är påbörjad är att baka en tårta till sonens ett års dag. Den är ju riktigt nära nu. Har redan börjat genom att göra en sugarpaste figur till tårtan. Den är klar och det är väl tänkt att även tårtan ska fixas några dagar innan så jag göra olika delmoment. Resultatet kommer här senare.

Annonser

4 reaktioner på ”Nyårsklapp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s