Imorgon drar jag igång…

20140109-212448.jpg

 

Imorgon drar jag igång baket av sonens tårta. Först botten som om allt går som det ska kommer att vara tillräckligt högt för att göra en hög tårta. Hittat ett recept jag tänkte köra på. Sen ska den fyllas på lördag. Vad har jag ännu inte riktigt bestämt mig om. Velar lite om det blir nån vaniljkräm i eller om jag ska göra lite mer ovanliga fyllningar. Vi får se helt enkelt. Choklad lockar men inget står skrivet i sten ännu. Några tips på goda fyllningar?

Bilden ovan blurar jag då jag inte vill spoila hur toppen på tårtan ska se ut för precis alla! Vissa har redan sett den men ja ja det blir roligare att lägga upp färdig resultat här sen efter födelsedagen.

Var idag iväg och köpte några grejer till utsmyckningen av tårtan. Ska bli spännande att leka lite och se vad mitt första försök på dekorering av tårta går. Jag har aldrig tidigare hållt på med varken sugarpaste, modellering, eller något sådant över huvudtaget. Bakat har jag gjort massor men inga tårtor. Så bara det faktum att jag fixade figuren till tårta är sjukt roligt.

Nåja ska fortsätta leta recept på fyllningar och väga dom mot varandra. 2 Stycken måste väljas ut snart!

Annonser

8 reaktioner på ”Imorgon drar jag igång…

 1. Haha, va du är rolig! Inte alls! Förresten är det inte alls svårt att få hem grejer även om du bor på litet ställe. Har ni postutlämning nära? Då kan du ju beställa från nätet finns himla massa! Tex på kakburken.se 🙂 Ville bara tipsa om du är sugen på att testa nån gång 🙂

  Gilla

 2. Haha plötsligt känns mina bullar till Elis kalas lite tråkiga 😉 Det verkar riktigt roligt det där, synd bara att jag bor på ett litet ställe där det inte finns så mycket pyssel att köpa. Jag nöjer mig med att titta på dig så länge 🙂

  Gilla

 3. Haha plötsligt känns mina bullar till Elis kalas lite tråkiga 😉 Det verkar riktigt roligt det där, synd bara att jag bor på ett litet ställe där det inte finns så mycket pyssel att köpa. Jag nöjer mig med att titta på dig så länge 🙂

  Gilla

  1. Haha, va du är rolig! Inte alls! Förresten är det inte alls svårt att få hem grejer även om du bor på litet ställe. Har ni postutlämning nära? Då kan du ju beställa från nätet finns himla massa! Tex på kakburken.se 🙂 Ville bara tipsa om du är sugen på att testa nån gång 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s