Kalasat

Idag var jag och sonen iväg på kalas för hans kompis Nathan som föddes 10 januari 2013 och alltså fyllde 1 år igår. Det var stor kalas med många bjudna,  goda tårtor, god mat och massa trevliga människor. Första kalaset för sonen och han skötte sig finfint. Somnade strax innan vi kom fram så jag var ute och åkte med vagnen en stund så han fick sova en liten stund innan så han skulle va pigg och glad kille och det var han sen när vi åkte upp efter sovstunden. Det blev massa bus och lek tills vi åkte hem. Sorry för suddiga skitbilder men jag hade bara mobilkameran tillhands och ja jagade en liten pojke hela kalaset så ja det blev lite hastigt tagna bilder haha 🙂 Tack Alisa för en trevlig kalas det gjorde ni bra! 

20140111-213725.jpg

20140111-213732.jpg

20140111-213742.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”Kalasat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s