En semla kanske?

Åh känns som att jag snart ska föräta mig på semlor. Bakade semlor igår o ätit en himla massa nu senaste 2 dagarna. Ni som följt mig på bloggen under alla år vet att jag en är riktig junkie va gäller semlor.

Gjorde en smalare variant så jag kunde frossa i mig lite så här i slutet av veckan. Har ju trots allt varit duktig och tränat en massa denna vecka samt promenerat nästan varje dag. Så ja här har ni dom. Fina och goda blev dom. Tror nog det är dom första jag bakar själv. Minns inte om jag nånsin bakar semlor själv tidigare. Tror jag bara köpt varje år.

20140126-011114.jpg

20140126-011126.jpg

20140126-011135.jpg

20140126-011144.jpg

Orkidén ni ser på bilden är alltså resterna av den vackra fina orkidén jag nyligen hade stående i fönstret. Som hade blommat ut för några dagar sedan och därmed blivit min första återblommande orkidé. Lyckan var total och jag följde den varje dag sen skottet började växa. Igår sänkte sonen krukan, medan jag var och tränade. I fallet gick hela blommande delen itu. Så ledsen jag blev!

Men! Har två till som kommer att blomma snart så hoppas få njuta av dom lite längre. Ska ställa upp dom på bordet så dom får vara ifred!

Annars är det same same här hemma. Helgen börjar inte först imorgon när maken vaknat efter ännu en natts jobb. Sen är det förkylning här hemma igen, både maken och sonen är dåliga. Eller mest maken, som ändå jobbat men sonen är snorig och hostig, men det stoppar inte honom från att studsa runt här hemma som en duracell kanin!

Nu ska jag gå o lägga mig. Måste börja försöka vända rätt på tiden för sängen alltså, lägger mig alldeles för sent!

Annonser

2 reaktioner på ”En semla kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s