En bra dag…

Då har denna dag kommit till sitt slut och jag sitter här i min ensamhet och uppdaterar här inne innan jag ska gå och hoppa i säng. Tro det eller inte så sitter jag och gäspar i skrivande stund. Ett under med tanken på att klockan bara visar 23.15 och jag normalt går och lägger mig kl 2 på nätterna.

Men så är det. Har haft en lång dag idag. La mig 2 inatt upp 7 och iväg till jobbet för att va där runt 9.  Var inte direkt så att nån väntade mig där eller ens var särskilt glad över att se mig. Min enda kvinnliga kollega i gruppen som jag även såg fram emot att träffa lite extra var ledig idag så jag var med grabbarna i gruppen som ja är så himla inriktade på sitt jobb att dom knappt kommer ihåg att utbyta några ord.

Fick fixa med 1000 olika grejer, för att få datorn igång, systemen att rulla på och för att veta hur jag ska redovisa min arbetstid osv. Nu känns det som att jag är på banan och kan äntligen smått börja sätta mig in i dom nya arbetsuppgifterna snart.

Kändes konstigt att vara tillbaka. Kul att se alla men samtidigt så längtade jag mest hem. Men ja ja, det är ovant. Nåja 2 dagar i veckan ska gå bra. Dagarna försvinner lite snabbare när man väl kommer in i arbetsuppgifterna.

IMG_6401

Under dagen fick jag massa roliga filmer och bilder hemifrån som höll mig glad. Det var så mysigt och se mina två killar ha mysigt tillsammans. Väl hemma kom lillen och kramade mig glad men ska jag vara ärlig är det fortfarande pappa som var favoriten under tiden jag lagade middagen. Hehe han älskar sin pappa! Fast, ja en dag ifrån är ju inte mycket. Imorgon däremot. Där kommer jag få uppleva en hel dag utan att träffa min lilla sötnos. Kommer att gå innan han vaknar som idag men kommer inte hem först han redan ligger och sover. Så det blir på onsdag vi får mysa extra mycket. Afterwork med aktivitet och middag är det dags för imorgon och jag tänker ha roligt! Var alldeles för länge sedan nu!

När allt vardagsgrejs va klart för kvällen hoppade jag snabbt iväg till gymmet. Inte alls mycket folk där längre som i början av januari. Hahaha, det är sjukt va det ramlar av mer och mer nyårslöften för varje vecka som går. Förra veckan var det lite mindre men ändå för många som tränade på kvällen men idag en vanlig måndag var vi bara några personer. Så skönt att ordningen är återställd. Nu slipper man stå och vänta på yogamattorna eller vikterna.

Förra veckan blev det 2 pass, denna ska jag försöka med 3. Blev inte 3 förra veckan för jag började hosta i fredags och trodde allt var förlorat och att jag också skulle bli sjuk. Men kors i taket, jag lyckades kurera hostan under helgen!

30 min cykling som resulterade i 13,4 km (försöker komma upp till 14 km på 30 min med motstånd 10 på cykeln) sen var det dags för 45 min tung styrka. Man orkar mer och mer för varje gång. Himla kul! 🙂

IMG_6408

Spännande att få se vad det blir för aktivitet imorgon! I mailen som vi fick ut från chefen ombads vi att ta med mjukisbyxor och gympadojor. Kul!

Aja. God natt önskar jag er, och tack fina ni för all pepp inför min första arbetsdag! Ni är så snälla!

Annonser

4 reaktioner på ”En bra dag…

  1. Nu låter du helt annorludna från hur du lätt i tidigare inlägg 🙂 Vad skönt att det gick bra & bra kommer det att fortsätta gå ska du se 🙂 Hihi får oxå massa bilder & videoklipp dagligen av pojkarna hemma 🙂 Det gör verkligen mycket att på något sätt vara med under dagarn med de!

    Gilla

  2. Nu låter du helt annorludna från hur du lätt i tidigare inlägg 🙂 Vad skönt att det gick bra & bra kommer det att fortsätta gå ska du se 🙂 Hihi får oxå massa bilder & videoklipp dagligen av pojkarna hemma 🙂 Det gör verkligen mycket att på något sätt vara med under dagarn med de!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s