Jobb comeback

Sitter här i min ensamhet och tänkte att jag kanske skulle uppdatera bloggen ikväll.

Har haft en något ansträngd helg. Orkar inte beskriva allt, jag kan väl summera det hela med ett ord. MANCOLD. Män som blir förkylda är SÅ ynkliga! Hualigen. Har haft två barn i helgen skulle man kunna säga hahaha. 🙂

Känns inte jätte roligt att jag ska börja jobba imorgon och blir tvungen att lämna mina killar ensamma utan mig men dom klarar sig nog bra ändå.

Jag och lillen har ialf mest varit vi två då pappan i hemmet sovit och vilat och vi har haft det bra med massa bus och mys. Han lärde sig att klättra upp på soffan förra veckan och det är favvo stället att vara på nu så klart, då det varit off limits tidigare. Han vet hur man klättrar upp på den och kliver av den bra också. Stora killen, lär sig så fort!

Har varit lyrisk över att han förstår så mycket ryska också. Känns helt fantastiskt. Visade mamma idag när hon var förbi en sväng och hälsade på. Bad honom att klappa händerna utan att visa med händerna själv på ryska och han började klappa en massa, och när jag säger va duktig du är (på ryska) blir han helt till sig av glädje. Pratar så mycket ryska som möjligt när vi är själva. Även när maken är hemma ibland, för det skadar inte att han tar det på svenska och jag upprepar samma sak på ryska. Om nåt kanske han också lär sig! 🙂

Nåja till det som egentligen var anledningen jag ville skriva idag överhuvudtaget är ju att jag börjar jobba imorgon. Fattar ni det?! Jobba, första gången på 13 månader. Kommer jag ens ihåg hur man gör lixom? Jag vet jag vet ni tycker jag ska sluta tjata om detta, hallå det handlar om två dagar i veckan släpp det kvinna! Men, ja det känns ovant, lite som när man skulle börja i skolan efter ett långt sommarlov med massa happenings. Plötsligt ska man tillbaka och se alla gamla kollegor och träffa även alla nya som börjat på det här året som jag varit borta.

Tankar som snurrat är: Undrar var jag ska få sitta nu? Undrar om jag får min dator tillbaka, för jag gillade den ganska mkt faktiskt. Vill inte ha nån skitdator att störa mig på som när jag började för 3 år sedan. Va får jag för telefon denna gång? Lämnade in min förra, och man kanske kan hoppas på en något trevligare version än den sist? Får jag ta en ny bild till passérkortet? Lämnade in även den när jag gick för 13 månader sedan då den var outdated med fel efternamn på så ja det blir nog aktuellt med ett nytt. Kommer det va extra jobbigt nu när jag ska börja med att arbeta med ett helt nytt system? Ska jag ta tunnelbanan till jobbet imorgon eller kan man promenera på morgonen kanske? Ska jag ta med matlådan jag förberett? Eller förväntas jag äta ute med alla andra? Hur kommer det att kännas att vara en arbetande mamma? Kommer tiden nu flyga ännu snabbare än den gjort under heltidsledigheten?

MÅNGA frågor var det och det finns nog typ 100 till i hjärnan i skrivande stund. Men svaret är helt allvarligt SKITSAMMA! Hahaha, det blir nog en rolig dag hur det än blir för jag får träffa mina trevliga kollegor och framförallt min kollega R som är lite av en vapendragare nu sen vi båda lunkat runt i jobbets korridorer med stora magar samtidigt och har barn med några månader mellanrum. Hon är tbx sen ca 1 månad nu, så det blir skoj att återses!

En sak är säker. Imorgon får mina händer vila från allt vad som heter torka efter en söt liten busig bebis. Kanske blir jag kvitt eksemen lite snabbare nu? 🙂

Nu blev det en smärre novell här. Men dags att avrunda. Inte för att jag tänkt gå & lägga mig för nä det är för tidigt för det. Lagt mig vid 2 varje natt i flera mån tid och lär inte somna först tidigast 1 inatt ändå. Men nu fick jag ialf ner lite tankar. Ska nu ta och planera veckans matsedel och middagar!

Bilderna nedan är alltså från mitt jobb.. Fint hus sitter vi helt klart!

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-MNPNvykJTx8/TtFEWFx_A3I/AAAAAAAADtA/QV_8osWpRCM/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5679395751390544754″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-QYQ7RYXesF8/TtFEOS0dLwI/AAAAAAAADtA/nVXleEIsf6k/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5679395617451618050″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 

Annonser

4 reaktioner på ”Jobb comeback

  1. Först och främst så måste jag säja att Jåjag känner med dej! Män och sjukdomar är ju som du säjer som att ha ett extra barn!!

    Och lycka till med jobbet! Kommer gå jättebra 🙂

    Gilla

  2. Först och främst så måste jag säja att Jåjag känner med dej! Män och sjukdomar är ju som du säjer som att ha ett extra barn!!

    Och lycka till med jobbet! Kommer gå jättebra 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s