Afterwork

Hälsade Trevlig Helg till kollegorna på väg till tunnelbanan från vårt AW idag. Kul att kunna retas med dom som har hela tre arbetsdagar kvar framför sig efter idag. 🙂 Nåja idag hade vi aktivitet med jobbet och vi brukar ha det med jämna mellanrum och då brukar chefen hitta på något vi gör som han håller hemligt tills dess att vi är framme där vi ska vara. Vi har gjort massa saker genom åren, lagat mat tillsammans, curlat, spelat biljard, boulat, haft diverse lekar på jobbet, laserdome, jada jada jada, vi har ofta aktiviteter ihop och vi har alltid sjukt roligt tillsammans!

Dagens aktivitet gissade vi faktiskt helt rätt på redan på tunnelbanan på väg till stället vi skulle till. Väl framme kändes det spännande att få testa på något sådant som Fäktning. Jag har aldrig tidigare provat att fäktas så det var verkligen helt nytt för mig! En sak ska jag tala om för er, jag hade ingen aning att det var så JOBBIGT rent fysiskt. Hjälp va det tog på hela kroppen! Det är verkligen ett träningspass av hög intensitet. Med gårdagens styrketräning kommer jag nog ha rejält träningsvärk imorgon…

IMG_6425

IMG_6422

Fick även en bild på mig, kollegan fotade mig på begäran. Så nu har jag beviset att jag har fäktats! Dog av skratt när jag först blev tvungen att sätta på mig en bystplatta för att hålla brösten skyddade under jackan man sätter på sig. Såg mest roligt ut, hård platta och stängning som bh bak på ryggen. Kissade nästan ner mig av skratt när jag skulle sätta på mig den. Hahaha.

IMG_6426

Efter besöket hos Sveriges Fäktar Klubb tog vi oss tillbaka till stan för restaurangbesök och middag. Restaurangen vi besökte heter Andalusia och va gott det var med tapas!!! Jag har verkligen saknat det här med att ha en trevlig kväll med massa skratt och god mat! Super trevligt var det och vi hade så roligt! Tog några mörka bilder på maten, som var utsökt!

IMG_6428
IMG_6430
IMG_6432

Summa summarum. Trevlig afton med kollegor, många skratt, och inte alls jobbigt att vara ifrån sonen som jag trodde att det skulle vara när jag väl var mitt i det hela då jag visste att han var trygg och nöjd med pappa hemma. Fick passa på och prata lite spanska också då vi var på ett spanskt ställe med spansktalande kypare som gärna pratade på spanska. Mycket glad åkte jag hem till mina älsklingar som båda nu sover gott medan jag har en stund i min ensamhet i soffan med laptopen. Imorgon får jag åter mysa med min lilla älskling och njuta av mammaledigheten!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s