Wordpress-appen

Ush, jag är så less på att WordPress uppdaterade sin IOS app och efter det så har den crashat varje gång jag försöker logga in mig för att skriva ett inlägg genom mobilen. Det var det jag använde mest senaste tiden, mobilen. För det är så enkelt att ladda upp bilder osv, direkt från telefonen. Men nu varje gång jag trycker på knappen nytt inlägg så släcks hela appen ner. Så tråkigt när utvecklare släpper uppdateringar utan att hårdtesta det och man upptäcker kritiska fel med en gång efter att man börjar använda dom. Tar också en evighet att patcha upp med nytt då det ska först godkännas av Apple osv. SÅ med det sagt vill jag bara säga att jag inte uppdaterar lika bra på grund av detta. Saknar appen helt enkelt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s