Walk on water

Jag är inte typen som har stora sprängfyllda plånböcker, utan vill helst ha något riktigt litet som knappt tar någon plats men som rymmer alla 100 olika kort jag har. Så jag har sen år tillbaka alltid haft en Walk on Water mini wallet deluxe, den är liten kompakt och har plats för jätte mycket. Den är lätt att ha i fickan eller handen (jackan ialf) och jag älskar formatet samt designen på dessa plånböcker. Något jag är och varit dålig på är att byta dessa med jämna mellanrum.

Vet ialf ett ställe som säljer dessa i Sthlm och det är designtorget men har inte varit in i den butiken på evigheter så jag har gått omkring med en rätt så sunkig mini wallet som sjunger på sin sista vers. Sist jag bytte ut en var när dragkedjan hade gått sönder. Denna gång är den intakt men plånboken ser ut som skit, haha, så smutsig och sliten att jag skäms ta fram den i kassan på Hemköp.

Så nu slog jag slag i saken och beställde en ny. Denna gång med design som är lite olik den jag brukar välja och även annan material. Denna är alltså inte av tyg och rosa!

walkonwaterosa

Hoppas den trivs hos mig och levereras fort. Beställde den från en butik på nätet och det står att den skickas ut inom 24 timmar så den borde rimligtvis vara hos mig om en dag eller två.

Nedan ser ni hur plånboken jag har idag såg ut när den var ny. Hur den ser ut idag vill jag nog inte ens avslöja! Den jag har idag är lila och av tyg. Ser fram emot att testa något tåligare material!

walkonwaterneon

Walk on water är ett svensk märke och gör både små mini wallets men också laptopskins och väskor.

Annonser

En reaktion på ”Walk on water

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s