Äntligen tillbaka!

Åh skriver från wordpressappen som äntligen blivit uppdaterad och verkar fungera som vanligt igen! Wia! Tack wordpress!

Idag var jag och sonen iväg och shoppade lite till både mig, honom och pappan i hemmet. I morgon är det alla hjärtans dag. Visst en vanlig dag men jag tänker fira det lite tillsammans med mina killar. Köpte en liten present till pappa från sonen och en från mig. Älskar att ge presenter till mina älsklingar.

Till mig själv bestämde jag mig att handla lite trevligt från butiken Rituals. Använde en duschskum från dom tidigare o föll för den o känslan med den när man duschade o efter dusch. Så köpte den igen, samt handpealing och handcreme. Fick prova i butik och wow, vilken mjukgörande mirakelkräm. Mmm ser en favorit födas! Handlade även en gåva till maken & fick då ännu en duschskum på köpet. Gillar när butiker har kampanjer för dom som handlar!

20140213-203057.jpg

20140213-203106.jpg

På vägen hem köpte jag en stevia kex som jag såg Zarah Lou tipsade om i sin blogg, smakade den och ja den var helt klart lika god som om det hade varit vanligt socker men den va inte nåt speciellt annars. Kex som kex lixom. Jag gillar chokladbars med lite nötter, kola osv. Sen såg det inte ut som att kalorimängden var särskilt låg så om jag nu ska äta godis kan jag likaväl köpa mig en Snickers, Mars eller Milky Way som jag verkligen skulle uppskatta smaken på. 🙂

20140213-203348.jpg

Annonser

4 reaktioner på ”Äntligen tillbaka!

 1. Hehe, vilket sammanträffande! Butiken är verkligen ett tips att besöka! Super mysig, bra service o massa grejer man gärna skulle testa! Handcremen jag köpte är en favvo, mjuka o lena händer på bara några dagar, och jag som haft svåra eksem nu sen september jublar då fingrarna verkar må bra! Duschskummet jag gärna rekommenderar är den vita, Zensation underbar!

  Gilla

 2. Jag hade faktiskt aldrig hört talas om Rituals innan jag ramlade över dem på Bromma Flygplats när jag åkte hem från utbildning i Sthlm i tisdags. Då köpte jag mig ett bodybutter som doftade ljuuuuuuvligt! 😀
  Det var ett lite roligt sammanträffande att du skrev om dem när jag inte ens hade hört talas om dem för bara en vecka sedan! 😀

  Hade gäääärna besökt deras butik!

  Gilla

 3. Jag hade faktiskt aldrig hört talas om Rituals innan jag ramlade över dem på Bromma Flygplats när jag åkte hem från utbildning i Sthlm i tisdags. Då köpte jag mig ett bodybutter som doftade ljuuuuuuvligt! 😀
  Det var ett lite roligt sammanträffande att du skrev om dem när jag inte ens hade hört talas om dem för bara en vecka sedan! 😀

  Hade gäääärna besökt deras butik!

  Gilla

  1. Hehe, vilket sammanträffande! Butiken är verkligen ett tips att besöka! Super mysig, bra service o massa grejer man gärna skulle testa! Handcremen jag köpte är en favvo, mjuka o lena händer på bara några dagar, och jag som haft svåra eksem nu sen september jublar då fingrarna verkar må bra! Duschskummet jag gärna rekommenderar är den vita, Zensation underbar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s