Alla hjärtan

Alla hjärtans dag, skickat hälsningar till min familj på andra platser i världen och njöt av morgonen tillsammans med mina hjärtan här hemma. Lagade pannkisar och njöt av att se mina killar äta dom med god aptit. Åh som jag såg fram emot att få laga massa god mat till min älskade son och sen att se honom uppskatta maten, hua det är en känsla i sig! 🙂

För två år sedan gick vi igenom en väldigt jobbig tid under januari-februari, en tid av mörker som än idag värker i mitt hjärta, och jag önskar jag då kunna se in i framtiden & få se en liten bild på vem som skulle komma in i våra liv. Hans underbara leende, eller bara fått berusa mig för en liten kort stund med hans doft. Det skulle ge mig så mycket hopp och ta mig ur mörkret snabbare.
Men jag fick vänta ytterligare några månader innan liten mirakel skedde och en liten W bosatte sig i min mage.

Nåja. Blev ingen större grej av alla hjärtans dag mer än att vi (sonen & jag) gav maken en present från oss & vykort. Sen fick även jag en present av mina pojkar o en fin bukett med röda rosor. Jag äskar doften av röda rosor. Hoppas dom får leva några dagar av våra katter som gärna tuggar i sig blommorna.

Kvalitén på bilden är siså som ni ser men blommorna ser ut att vara av sammet! Imorgon blir det en dejt!

20140214-231233.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s