Shot me Down

Inser att det är länge sedan jag delade med mig av musik jag lyssnar på här på bloggen, jag som la upp låtar titt som tätt tidigare har nu inte lagt upp nån på en evighet!! Dags att ändra detta. Så nedan har ni en låt jag just nu älskar att träna till. Kör intervaller till den på cykeln på gymmet. Riktigt bra kör hårt låt!

Denna vecka har jag ännu inte hunnit träna. Eller rättare sagt inte orkat. Tur jag tog en morgonpromenad till jobbet igår så jag klämde in lite vardagsmotion innan den evighetslånga 10 timmars långa arbetsdagen. Prioriterade matlagning, bus med sonen och Walking Dead istället för träning på kvällen  Men måste ut till gymmet snarast. Ska försöka tvinga mig iväg imorgon, börjar få abstinens.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s