I am in looove!

Åh igår va jag på Hemköp efter kvällsträningen & tänkte på att jag behövde köpa nån form av gröt till frukosten. Så jag stannade till vid Paulúns supergröt o tänkte att namnet verkligen var lockande. Även bilden på förpackningen tilltalade mig väldigt mycket så jag bestämde mig för att prova den.

Så imorse tog jag en portion och kokade den på spisen. Såg verkligen trevligare ut än vanliga havregrynsgröten jag brukar äta. När jag väl smakade en sked var det som att komma till gröthimlen! Första gången jag njöt av varje sked och ville ha mer mer mer, inte som annars man bara försöker få i sig allt snarast möjligt o glömma smaken.

Denna var så god!!! Ska köpa en till förpackning o variera dom två olika som finns. Kan verkligen varmt rekommendera!

20140221-081038.jpg

Annonser

4 reaktioner på ”I am in looove!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s