Träna på flera gym?

Äntligen kom jag iväg till gymmet igår kväll. Ville egentligen inte, eller jo ville men skulle lätt ha kunnat bortförklara mig med att jag skulle behöva laga middag, mata lillen, eller bada honom efteråt, men maken tyckte att jag var larvig och sa att han skulle göra alla dom där grjerna, så jag hade inte några som helst bortförklaringar.

Så det blev inte några heller, jag gick mina 50 meter bort till gymmet och körde cykling 13 km med rejäl motstånd, och sen 30 minuter styrketräning. Måste få in nåt pass mer nu ikväller imorgon där jag kan träna lite längre för jag känner inte att jag han ta alla muskelgrupper jag ville under dessa 30 min med styrketräning. Men så underbart det är när man väl tagit sig till gymmet, och när man väl kör hårt med bra musik i lurarna. Underbart! Börjar känna mig stark i kroppen och det märks så väl. Tex kan jag nu göra armhävningar och inte bara 1-3 st utan 10-12 , det kunde jag inte tidigare. Särskilt med mina handleder som värker. Men, det är ju så att jag saknar gruppträningen lite nu när jag tränat på ett gym utan sånt sen augusti. Det känns av. Jag önskar det fanns pass också, så man kunde variera träningen mer för det blir ju lätt att kroppen vänjer sig vid samma sorts träning hela tiden.

Börjat fundera på att skaffa mig ett kort på SATS. Får friskvårdsbidrag från jobbet på typ 3300 kronor och det skulle räcka en bra bit för ett kort på SATS, men grejen är att det inte finns någon SATS nära hem, eller jo nära hem är det ju, 1 station ifrån finns det i Sundbybergs centrum men det är inte riktigt så nära som att springa ner till gymmet som jag har idag. Dock tänker jag ju behålla medlemskapet på nuvarande gymmet och fortsätta träna där med. Kommer det ens gå? Hahah, men det som är nice med SATS är ju att dom har fantastiska lokaler, super bra gruppträning och MINISATS! Ja, det går alltså att ta med barn från 3 månader uppåt att träna med sig på gymmet. Under tiden man är på gymmet så är barnet på minisats och leker med andra barn eller med personalen som jobbar på minisats. Låter riktigt bra tycker jag, och flexibelt att kunna träna även tiden man är ensam med barnet hemma.

Men nåt jag verkligen saknar, och önskar jag hade är en träningskompis. Men ja det är inte lätt det där med att få det att funka med nån även om det fanns, för det är inte alltid jag har tid att träna, eller möjlighet. Ja, på SATS hade jag ju haft det för man kan ta med sonen på gymmet, men annars är jag ju låst till att kunna träna endast när maken kommit hem eller när mormor tex är barnvakt en stund.

20140221-081441.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s