Thirty Seconds To Mars

Igår kväll var det äntligen dags för en efterlängtad konsert med Thirty Seconds To Mars. Jag har velat gå o se dom i evigheter men det har alltid kommit saker i vägen & jag har inte kunnat gå. Denna gång fanns det inga hinder så det blev konsert! Äntligen!

Nåja det var en del låtar jag saknade under denna spelning och det kan ju bero på att jag är en av dom där som faktiskt älskade deras första 2 skivor mest och sen tredje men inte den senaste särskilt mycket? Jared slängde ut frågan i publiken, hur många har hängt med oss sen första plattan. Några skrek till svars men han skrek BULLSHIT!

För visst va det mycket ynglingar på konserten som knappt var ur blöjorna 2002 när deras första album släpptes. Förvånad över hur luftigt det var på spelningen och att det inte fanns fler anhängare i Sverige. Spelningen var bra men man påminns om att detta inte är något storband. Kunde inte låta bli att jämföra med MUSE som är rena rama gudar i jämförelse. Kommer aldrig kunna släppa spelningen på Hovet 2009… Magi.

Men det var en bra konsert igår, jag hade riktigt skoj! Blev lite trött av att så i klackar 3-4 timmar eller vad det nu blev men det var värt det. Dock lär jag ta på mig något lite mer bekvämt på nästa konsert jag ska gå på i mars.

Träffade också en av mammorna från twitter mammorna som jag pratat med sen innan sonen föddes. Det va skoj, ovant, träffa nån man snackat med så mycket på riktigt IRL. Trevligt att få en människa bakom alla ord och samtalen.

Träffade också på en gammal korridorsgranne från Gävle. Skumt hur man träffar på folk så där många år senare…

20140223-213302.jpg

20140223-213312.jpg

20140223-213322.jpg

20140223-213334.jpg

20140223-213349.jpg

20140223-213357.jpg

20140223-213403.jpg

I slutet av spelningen ungf fick även Noomi Rapace gå upp på scenen o kramas med Jared. Hon lärde också honom att säga Vill Du Ligga?

Efter konserten tog vi oss hemåt jag & E o pratade om våra barn och hur det är att va mamma till småtimmarna. En himla trevlig kväll och dag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s