Kladdkaka med färskost och Polly

Jag kunde inte hålla mig idag. Kände mig lite nere när jag kom hem från jobbet och så öppnade jag posten och såg en mycket frestande recept i senaste Hemköps tidningen. Så jag kunde inte låta bli att baka idag. Jag snodde ihop snaskigheten o ska strax avnjuta av en bit med en god kopp av natt-thé.

20140224-214210.jpg

Anledningen till min nedstämdhet är att jag saknat lillen och varit lite irriterad över några saker på jobbet, så ja längtat hem mest hela dagen. Händer så mycket med honom nu o då jag jobbat fredag o varit ifrån honom även en del på lördag så har jag verkligen känt mig nere över att behöva jobba även måndag och tisdag direkt inpå. Men nu är måndagen förbi, en dag kvar så får jag åter busa och njuta av min lilla plutts sällskap!

Nåja lite fika o sen blir det bums i säng! Kände av skillnad i att lägga mig 22.30 igår, inte alla lika trött som när jag lagt mig 00.30-01 o måste upp kl 6.00.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s