Bootea på väg hem till mig…

Efter att Zarah Lou skrev om det på sin blogg, och sen även på Instagram, spanade jag en del på Bootea och vad det är för något som skrivs om produkten. Var nära på att klicka hem en kur men avvaktat ett tag. Men så gick även Alisa och beställde en 14 dagars kur och tipsade idag om att Bootea hade 20% rabatt kod för just 24 h idag. Så ja det kändes på något sätt som ett tecken jag slog slag i saken och beställde en 28 dagars kur. Ja, lika bra att passa på och ta den dyrare varianten nu när det var 20 % rabatt!

Teet är en detox te som ska rensa kroppen. Jag har inte gått på detoxkurer något tidigare men har alltid velat prova nån, känna om det gör något för mig och min kropp. Ge kroppen lite kärlek helt enkelt. Jag som i princip bara dricker te dagligen kände att det inte kunde skada att prova dricka te som gör nytta för kroppen. Nu får jag vänta förväntansfullt och påbörja en 28 dagars kur så fort påsarna anländer. Spännande!!

Nån annan som vill prova och vill ha 20% rabatt, well well tydligen kan man ge bort sådant till sina vänner i ungf en månads tid. Så pass på och använd länken bredvid: http://friends.bootea.com/x/UOr8gQ

28-day-teatox_bootea

Annonser

2 reaktioner på ”Bootea på väg hem till mig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s