Slingor no more…

20140226-234134.jpg

Idag blev jag återigen en brunett på heltid. Ehm ja jag va ju lite blond på vet inte hur många procent. Jag hade blonda slingor i håret och jag lessnade verkligen på dom. Färgade hemma så ja det finns några ställen där jag fortfarande ser ljusare nyanser men får färga om ännu en gång nästa månad. Vill tillbaka till det mörka igen. Men men nu återstår bara att klippa sig. Får se när tid finnes för det. Men ett steg närmare ett trevligare yttre. Bjuder på ett ”sunkigt linne, inget smink, och trollhår”-bild… Men så här ser jag väl egentligen ut största delen av tiden hehehe… Nåja, dags att stänga ner verkstaden och gå och sova. Försöker låta bli läggningar efter 00.00. Läs… försöker….

Annonser

4 reaktioner på ”Slingor no more…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s