Pulsmätare

Bjuder på min håriga arm på bilden nedan med min nya pulsmätare. Fick bli en tråkig mobilbild men jag har inte tid och ork att mecka med kameran för att skriva ett inlägg i bloggen lite snabbt.

Igår skyndade jag mig hem efter jobbet och blev direkt upphämtad med bilen för att åka till Decathlon och deras utförsäljning för medlemmar. Butiken stänger i slutet av månaden och allt var 50% rabatt på i hela butiken, och ni som varit i en Decathlon butik vet kanske hur ENORMT mycket grejer det finns där, dom säljer ju allt möjligt inom friluftsliv och sporter så vi och svågern med familj åkte för att shoppa och fynda. Fynda det gjorde vi absolut, jag köpte tex denna pulsklocka som hade ord pris på runt 695 kr och som jag fick för 345 kr.

Vi köpte jacka till lillen sån 3 i ett, med avtagbar insida av fleece. Ett par adidas skor till honom för 100 kr till vår/sommaren och en snow racer till kommande vintrar för 100 kronor. Hade vi haft äldre barn som håll på med någon sport hade man ju gått bananas där inne för folk gjorde verkligen det, köpte hur mycket som helst. Vi handlade dock inte onödiga saker. Så det blev ingen chock i plånboken. Men det var en evighets kö till kassorna, vi stod i säkert 1 h minst i kön för att få betala för oss.  Lillen var inte den gladaste i slutet då han skulle varit i säng för länge sedan när vi började närma oss kassan. Men han var ialf sysselsatt med att busa med kusinen och springa runt i butiken med pappa.

Jag var helt slut när jag kom hem. Finito. Duschade, parkerade mig i soffan och tittade på Oscarsgalan som jag hade spelat in men orkade inte se hela och slocknade i sängen runt 23.  Har blivit bättre på att lägga mig i tid inför jobbdagarna nu. Ligger på runt 7 h sömn inför vilket är SUPER och gör att jag är mestadels pigg på dagen! 🙂

Ikväll ska jag prova min nya pulsklocka in action, ska till gymmet och först köra en högintensiv cyklingspass och sen lite styrka, men cyklingen kommer bli spännande nu när man kan använda pulsen i träningen. 🙂


20140304-070720.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”Pulsmätare

  1. Jag hade också en pulsklocka från polar, supernöjd med den så det blir nog du med! Men nu köpte jag ett pulsband som jag har till iPhonen och RunKeepers app, bara sätter på blåtanden så hittar den åt den själv. Jag springer och lyssnar på Spotify samtidigt så då blev det smidigast. Älskar även RunKeeper ❤ 🙂

    Gilla

  2. Jag hade också en pulsklocka från polar, supernöjd med den så det blir nog du med! Men nu köpte jag ett pulsband som jag har till iPhonen och RunKeepers app, bara sätter på blåtanden så hittar den åt den själv. Jag springer och lyssnar på Spotify samtidigt så då blev det smidigast. Älskar även RunKeeper ❤ 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s