Mer motiverad

20140305-001949.jpg

 

Dagens första provträning med pulsklockan gick överförväntan. Körde 1 hs träning som innebar 18 km på cykeln som då ni ser på bilden som kondition och sen också en del core (magträning och rygg) som klockan satte som fettförbrännare. Man får nog lära sig hur man ska träna för dom olika nivåer och aktiviteter. Jag körde intervaller idag så det var inte på fettförbrännarpuls utan ganska hög. För fettförbränning ville den att jag skulle ligga under 135 slag i minuten vilket i mitt tycke är väldigt lugnt tempo och knappt någon motstånd. Men det kanske är så det är vad vet jag! 🙂

Jag blev ialf väldigt motiverad till att prestera bättre och kommer absolut att göra denna till en bästa träningskompis framöver tillsammans med vardagskompisen fitbit som jag har som motivation för mer rörelse i vardagen.

Ännu en dag förbi och för mig är det nu HELG! Från jobbet ialf. Känns super duper att få leka med lillälsklingen till måndag nästa vecka! 🙂

Var idag på öppethus för en förskola som ligger här i närheten, en Montessoriförskola, måste erkänna att jag gillade den och det faktum att dom är 5 barn på en pedagog och grupperna inte är större än 15 barn. That I like. Men vi ska gå på fler förskolor, har ju en precis vid vårt hus som jag också vill se och besöka. Ska ringa dom imorgon och höra om det går att komma och hälsa på dom någon dag.

 

Annonser

2 reaktioner på ”Mer motiverad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s