Sa ju det!

Tack alla ni som hållit tummarna för oss idag! Det hjälpte. Jag sa ju det. Positiva tankar föder positiva ting. Så är bara och det är så ofta jag får det bevisat för mig. Det funkar. Lagen om attraktion fungerar klockrent varje gång.

Jag är så tacksam! Liten fick behålla sin söta lilla framtand. Den får vara kvar och den kommer troligen flyttas tillbaka lite innåt med tiden och med hjälp av överläppen. Den är idag svullen och det ser mest ut som att han har en snus inne under läppen, men han mår bra, och ser inte ut att ha så ont. Förutom när han ska dricka ur nappflaskan, så han får dricka lite sidleds…

Världens bästa tandläkare fick vi träffa idag. Så snäll och duktig med sonen. Önskar nästan jag själv fick gå till henne. Skulle inte vara rädd för något! Hua. Skar i hjärtat att höra honom gråta och skrika när hon tittade i hans mun och kände lite osv. Det såg redan bättre ut än igår. Hua. Tack gode gud för barnens underbara läkförmåga!

Får nu se till att borsta dom små tänderna extra noga, och första försöket ikväll gick bra och utan gråt eller blod. Var lite rädd för det, att det skulle blöda så var försiktig imorgon gör vi ett nytt försök och då ska jag ta lite mer på framtänderna. Det är viktigt att hålla rent från bakterierna då det är lite som en öppen kanal in nu till vuxentanden under. Puré och ingen knäckebröd (sonen älskar det) , men det ska väl gå. Sen har vi hoppat vällingen 2 dagar i rad. Utan problem då det gör ont med nappflaska. Samt det bästa i det hela också är att han har inte napp, skulle han ha det skulle det kunnat skada mer då tanden skulle tryckas upp ytterligare av det. Säger det, jag är så tacksam för att allt ändå gått så smidigt och med massa fördelar. Min duktiga lilla älskling. Så duktig hos tandläkaren även fast han var jätte hungrig och inte fick äta något innan vi åkte in. (Ifall man skulle ta bort tanden fick vi inte mata honom).

Efter att vi kom hem från tandläkaren vilade vi och sov middag några timmar tillsammans. Så mysigt. Jag älskar, ÄLSKAR våra sovstunder tillsammans, få ligga bredvid honom och snusa på honom, insupa doften som berusar en… Min lilla kärleksunge!! Sen bestämde jag mig för en promenad in till centrumet, för att se om jag hittar några tofflor till sonen att ha inomhus (halkskydd), samt se om jag hittar en jacka, eller skor. Jag hittade ingenting till mig själv. Men nedan ser ni dom små söta tofflorna som fick följa med hem till oss. Han är så gullig i dom!!
20140307-231636.jpg

 

Jag hade helt glömt bort att det även skulle vara massa melloartister där idag. Så vi hann se Dansa Pausa snubbarna uppträda och sen skriva autografer till alla dom 1000 kids som stod i kön. Yohio framträdde några minuter efter att vi begav oss hem, jag orkade inte vänta, plus att lillen behövde sin middag så vi skippade mello. Imorgon är det final så vi får väl titta på tvn! 😉

20140307-231652.jpg

 

Känner mig så lättad med att allting löste sig så bra med allt trots en jobbig start på helgen. Nu får vi koncentrera oss på att lillen och jag ska bli kvitta förkylningen som tagit sig över oss båda, och njuta av helgen! På måndag är det ju dags att jobba igen!

 

Annonser

2 reaktioner på ”Sa ju det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s