Effektiv vårdag

Jag fullständigt njuter av vårdagarna vi bjuds här i Stockholm. Älskar att solen varit o hälsat på hela helgen. Vår gavellägenhet fylls av solsken och helt ärligt behöver man knappt gå ut man får solterapi direkt i soffan/ vid matbordet. Stora fönster, inga gardiner och gavelläge med sol från soluppgång till solnedgång. Vilken skillnad mot va vi hade tidigare i vår gamla lägenhet. Så mörk den var. Deppig.

Aja idag har jag känt mig lika förkyld som dom senaste dagarna, bränner i slemhinnorna i näsan och har lite feber konstant. Urk. Vill inte!!! Vill träna! Vill kunna gå promenader utan att ha ont i näsan. Men jag lät mig inte bli nedslagen idag jag tog tillfälle i akt nu när maken va hemma att äntligen fixa några saker som klippa barret, shoppa lite, o sen gick vi också på bio.

Nedan har ni resultat av klippning samt nya jackan (sån tunn med dun och tillhörande liten säck man kan snabbt packa ner den i) samt en ny väska. Jackan blev jag överlycklig att jag hittade. Provat säkert 10 olika sådana modeller men alla är så korta och jag ville ha en längre mer figurvänlig modell. Plötsligt hängde den där på galgen!

Velade mellan en klarröd och denna som jag till slut valde. Blev helnöjd! Väskan va det rabatt på också uppskattat. Klippningen blev jag mega nöjd med. Måste försöka få in en vana att klippa kort var 6te vecka.

20140309-211027.jpg

20140309-211033.jpg

Mobilbilder. Men jag har inte hunnit med annat. Busat med älskade ungen lite sen fick jag ont i huvudet och då kommer han och kramar om mig när jag ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Älskade unge.

Håll tummarna för en piggare jag imorgon så jag kan gå o jobba imorgon. Ska ta o lägga mig redan innan kl 22 idag. Fick ju inte vila med liten idag… Ovant… 🙂

Annonser

4 reaktioner på ”Effektiv vårdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s